Varukorg: kr

Om oss

Söderberg & Partners vision är att arbeta proaktivt idag för att du ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag att fatta välgrundade beslut i frågor som påverkar deras ekonomi – och deras liv.

Vilka vi är

Söderberg & Partners är din strategiska partner. Vi erbjuder rådgivning inom pension och både privat- och företagsförsäkring. I vår palett finns också en mängd digitala HR-verktyg inom people management.

Söderberg & Partners är även en av Sveriges ledande aktörer inom förmögenhetsförvaltning och erbjuder rådgivning till privatpersoner, företag och institutioner. Vi har experter inom många områden och våra rådgivare är erfarna och engagerade.

Vad vi erbjuder

I grund och botten handlar vårt erbjudande om att hjälpa människor och företag att fatta välgrundade beslut i frågor som påverkar deras ekonomi och liv.

Vad vi tror på

Vi är en finansiell rådgivare som tror på värdet av att tänka annorlunda och ständigt ifrågasätta, förändra och utveckla det traditionella arbetssättet i vår bransch.